Alle producten zijn op alfabet gesorteerd. Klik op een letter hierboven om in de tabellen te zoeken. 

 

Een waarschuwing aan internetters met langzame verbinding ....... veel van deze pagina's zijn helaas voor niet snel opvraagbaar door de grote hoeveelheid producten die in de tabellen opgenomen zijn (inmiddels meer dan 1000).

 

Tip: 

Is een product niet te vinden onder de gezochte naam probeer het product dan bij de soortnaam op te zoeken: Bijvoorbeeld: 

Geitenmelk staat in de tabel als - Melk, geitenmelk, volle

Pitabroodjes als - Brood, pitabroodjes

 

Producten waarvan de gegevens vrijwel altijd op de verpakking vermeld staan zijn niet in de tabellen opgenomen om de tabellen niet onnodig lang te maken.

 

Verder is het onmogelijk om alle samengestelde producten zoals koekjes, snoep, soep enz. op te nemen omdat de samenstelling vaak verschillend is of omdat ze niet getest zijn.

 

Verantwoording:

Gegevens met een lege ruimte (een spatie) voor de productnaam zijn afkomstig uit de database van het departement voor landbouw van de V.S. Deze producten zijn  zeer uitgebreid getest. 

Gegevens met een - voor de productnaam zijn afkomstig uit andere bronnen, vaak Nederlandse.

Gegevens met een *  voor de productnaam zijn afkomstig van fabrikanten of leveranciers.

 

Weetje:

De (wettelijk verplichte) aanduiding 20+, 30+, 40+, 48+, enzovoorts op kaas is niet het vetgehalte van de kaas. 20+ op een kaas betekent dat ten minste 20 % van de droge stof uit vet bestaat. (30+, 40+, 48+, enzovoorts -ten minste 30%, 40%, 48%, enzovoorts).

 

Bijvoorbeeld: Als een 30+ kaas voor 40 % uit water bestaat  zit er per 100 gram (ten minste) 18 gram vet in (30% van 60 gram droge stof =18 gram).

De kleine lettertjes:

Hoewel de tabellen met veel zorg zijn samengesteld, kunnen er fouten in staan. 'De Kooktips Homepage' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ontstaan door het gebruiken van informatie op deze pagina's. Het auteursrecht (copyright ©) en alle andere van toepassing zijnde commerciŽle rechten, zijn onverkort voorbehouden aan 'De Kooktips Homepage'

Although these page is put together with the utmost care, errors are possible. The author cannot be held liable for any possible damages, caused by using the information on these pages. The copyright (©) of these pages and any other commercial rights are fully owned by 'De Kooktips Homepage'.